top of page

De Nieuwsflits van November 2023

 

Je leest de Nieuwsflits van de Blockbox! Met deze maandelijkse update houden we je up-to-date van (of kijken we terug op) de stand van zaken met betrekking tot de Blockbox. Dit keer de update van de maand november.

Bonnefantencollege Maastricht

In oktober hebben we met de partners van de Blockbox voor de klas gestaan. Het rapport is deze maand geschreven en besproken tijdens het partneroverleg.

De school ontvangt deze maand een afgestemd voorstel van het collectief preventief aanbod dat de rest van het schooljaar ingezet kan worden.

 

Vista college Toerisme & Recreatie 

De komende weken verzorgen we samen met de partners van de Blockbox, lessen op het Vista college Horeca & Toerisme. Deze afdeling is verspreid over de locaties Maastricht en Heerlen.

Het rapport zal in januari worden gedeeld met de partners en de school.

menkaart 2022 afb.png

Het Blockbox journaal

Dit is uitgesteld tot begin volgend jaar. Blockbox resultaten meenemen in het journaal en momentum opbouwen. We hebben alle partners gevraagd om na te denken of jij als partner of iemand vanuit het management een rol als gesprekspartner hierin ziet.

#Blockboxinuitvoering

 
Studenten
girl-with-braces-16x9_hero.jpeg

#Aanbod

 

Uitnodiging Netwerkbijeenkomst VO - 21 november om 15:15 bij Lumière

Op dinsdag 21 november organiseert Kaleidoscoop een inspiratie-, informatie- en netwerkbijeenkomst voor het voortgezet onderwijs en culturele aanbieders. Tijdens de middag worden verschillende pitches vanuit het culturele- en het onderwijsveld gegeven waardoor jullie een beter beeld krijgen van eventuele samenwerkingsmogelijkheden die met of door Kaleidoscoop georganiseerd kunnen worden. 

 

Mochten er wellicht collega’s zijn die vanuit hun werkzaamheden beter bij deze bijeenkomst kunnen aansluiten dan jullie, dan mogen jullie deze uitnodiging gerust doorsturen.

De deelname aan deze bijeenkomst is gratis, maar een aanmelding wordt op prijs gesteld.

Hier vind je de flyer. Aanmelden kan via info@kaleidoscoop.net onder vermelding van Netwerkbijeenkomst VO.

 

MatchMate Zuid, MDT

MatchMate Zuid; de partner in maatschappelijke diensttijd in Zuid-Limburg biedt succeservaringen voor jongeren via stages in de regio. Dit in combinatie met professionele coaching tot aan én op de stageplek.

 

Meer ontdekken over dit geweldige project? Kijk dan op MatchMate Zuid of op onze socials LinkedIn/ Facebook/ Instagram @MatchMate Zuid

 

Activitease

@ease heeft nieuwe activitease op de planning gezet voor November. Check ze hier.

 

Vragen over Vapen?

Mondriaan krijgt steeds meer vragen binnen over preventief aanbod rondom vapen. Hier vind je informatie over de laatste stand van zaken m.b.t. effectief aanbod vanuit het Mondriaan.

 

Uitnodiging Kaleidoscoop en Marres

Kun je herinneringen oproepen door simpelweg aan een kunstwerk te ruiken? En stel je voor dat je niet alleen naar kunst kijkt, maar er ook van kunt proeven om er één mee te worden. Dit alles en meer staat op het menu van de zintuiglijke ervaring die de jongeren van Extended (14 - 21 jaar) speciaal voor jullie hebben voorbereid!

 

Op 6 januari vanaf 12:00 uur tot 14:00 uur worden jullie van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze zintuiglijke ervaring in het huis van Marres (Capucijnenstraat 98, 6211 RT Maastricht). Waarbij liefde, voeding en kunst centraal staan. 

Incluzie

IncluZie een symposium over inclusief en gezond opgroeien in een complexe samenleving. Het symposium vindt plaats in Amersfoort op 30 november en bevat interessante thema’s rondom jeugd en opvoeding. Hier vind je het programma.

Events die we moeten meenemen of bijwonen? Stuur een mail

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via de mail of geef ons een belletje!

bottom of page